Jij ligt in het midden
Zo raar .. anders .. en gek..
Zo ben je niet ..
Daar lag niet de jongen waar ik voor kwam
Dat idee had ik ..
maar toch jij was het wel
Er werd een verhaal verteld over je leven
En ik dacht..
Straks kom jij vertellen
Dat iedereen naar huis kan gaan
En dat jij er wel weer bent
Die gezellige jongen
waarmee iedereen kon lachen .. praten en huilen
Jij was er altijd voor iedereen
Voor een lach een traan of een goed gesprek..
Maar het gebeurde niet
Je bleef wel liggen
En je werd naar de auto gebracht
Die zelfde auto die jou ook naar het kerkhof bracht
En daar stonden we allemaal
Allemaal voor jou
Jou naar je laatste rustplaats brengen
Ik besefde toen pas
Dat ik jou nooit meer zou zien
Jou leven lag daar
en was voorgoed voorbij
Maar je bent voor altijd in mijn gedachten
Alle leuke dingen
en minder leuke dingen
Al onze gesprekken
Alles wat ik met je had
Het was zo fijn..
maar ook aan alle mooie en leuke dingen komt een eind
Dat heb ik nu wel gezien
Zo maar plotseling uit ons leven weg gegaan
Johnny we zullen je nooit vergeten