Het begon zo mooi, maar eindigde veel te snel
Ik bleef maar hopen, het komt allemaal wel
Weer goed tussen hem en mij
Maar jij loopt me nu strak voorbij
Het ging net weer bijna goed
Ik weet nog steeds niet waarom je dit doet
Het doet zo'n pijn
Je zei dat we ooit weer samen zouden zijn
Maar nu ben je ineens gelukkig met haar
Jullie gaan helemaal op in elkaar
Je wilt me laten zien dat het over is
Je bent zo gemeen, maar je weet dat ik je mis
Ineens ben ik alleen
Verlang naar jouw aanwezigheid om me heen
Ik wil zo graag weer naast je staan
Maar nu je gelukkig bent, moet ik je laten gaan