gisteren mijn éérste uitbarsting in tranen gehad...
ik zat al half in tranen voor de T.V.
toen ik drinken ging halen, helemaal in gedachten verzonken
natuurlijk ben ik dan zo lomp om mijn glas,
mijn lievelingsglas dan nog...,
om te stoten!
" KRAK! "
en met die krak...
brak er ook iets bij mij...
de tranen stroomden gewoon over mijn wangen!
dat was HET moment waarop ik besefte dat het zo niet meer verder kan...
ik kan mijn gevoelens niet blijven onderdrukken!
en toch...
toch heb ik de kracht niet het je te zeggen!
maar ik weet dat het toch ooit eens moet gebeuren...