soms zou ik willen
dat op een dag
ik wakker werd
en je naast me lag
soms zou ik willen dat jij
ook die liefde voelt voor mij
soms twijfel ik of er ooit
tijd is voor ons 2 of nooit
soms zou ik willen
dat tussen jou en mij
geen muur meer stond
zonder deur erbij
soms wil ik je bij me
bij 't ontbijt
soms...
nee !
eigenlijk altijd