Ik snap het niet...
Ik snap het niet:
eerst zeg je dat je van me houd
en een week daarna: 'Ik kan het niet'.
Ik snap het niet:
een half jaar later uit het niets:
Vergeet me niet!
Ik snap het niet,
waarom nu ineens wel?
... Ik weer helemaal verliefd
Ik snap het niet,
na een maand:
'Ik heb een vriendin'.
En jij snapt dondersgoed
Dat doet pijn,
meer dan je je ooit had kunnen voorstellen!
Ik snap het niet,
ik wil zeggen ik haat je,
maar ik kan het niet!
Je zit nog veel te diep in mijn hart...