Elke ochtend als ik wakker word, denk ik aan jou
Dat is omdat ik diep in me hart nog van je hou
Het doet me veel pijn en verdriet
omdat je het waarschijnelijk niet ziet
Misschien zie je ut wel,
maar denkt er niet bij na
zeg het me snel
voor dat ik ga