Vrienden,
ze betekenen veel vr je,
je houd ze in je hart...
Vrienden,
soms ben je bang ze te verliezen,
ze houden je op de grond,
ze helpen je als je ze nodig hebt...
Vrienden,
ze staan er voor je,
laten je niet in de steek,
blijven vr eeuwig aan je zij...
vrienden...zijn wij!!
*een gedichtje voor al men vrienden, zou niet weten waar ik zonder hun zou staan!! *never wanna lose them* bisouskes* *