Glimlach bevroren in je keel
verstild jouw lieve gezicht
roze nog je wangen
ogen zonder licht..........
leliebladen witte handen
bevroren in de dodenvorst
de vaardigheid verloren
ademloos je borst..........
Lief kind, zo jong gestorven
wat is er toch gebeurd
zo plotseling afbrekend
van ons af-gescheurd..........
Niet begrijpend kijk ik
naar jouw verstilde dood
kreten niet beantwoord
verdriet is meer dan groot..........
Niet begrijpend kijk ik
thuis naar een lege plek
'k moet me echt beheersen
anders wordt ik gek..........