Mijn hartje huilde van geluk,
om die paar woorden,
om dat ene gebaar,
precies zoals het hoorde..
Met jou wil ik mijn leven delen,
ons een weg banen,
de wijde wereld in,
net als velen..
Ik hou van je,
kan niet vertellen,
hoeveel ik om je geef,
jij bent waar ik voor leef..
Alle gebaren die je maakt,
jelke keer als je lacht,
voel ik me steeds gelukkiger,
want ik weet dat je op me wacht..
Niks staat ons nog in de weg,
ik wil voor altijd bij je blijven,
ook al hebben we soms pech..
Dan slaan we ons er doorheen,
we hebben genoeg punten om op terug te vallen,
samen staan we nooit alleen..
Dit alles zeg ik omdat ik van je hou,
ik blijf je altijd trouw!..