de zoektocht van het leven
kijkend over de vlakte
realiserend... wat een gemis
waar is het heen?
wat een verlies
ik wil het zoeken,
het moet ergens zijn
ook al is het klein
de zoektocht zal beloond worden
Zoekend door het riet, de struiken
zoek ik naar iets
wat ik kan gebruiken
maar waar zoek ik eigenlijk naar
door de rivier struin ik
door de woestijn zwem ik
door het hete zand de zon
Ooit zal ik het vinden
waar? weet ik niet
jij?
de zoektocht van het leven
doet ons bewegen, doet ons beven
doet ons denken en liefhebben
doet ons verdriet geeft ons geluk
Weet jij nog een plek?