Duizenden dromen
Komen ze uit ?
Zal iemand dat ooit weten ?
Ze zijn van iedereen
Ooit zul je er mee moeten leven
Duizenden dromen
1 komt er misschien uit
maar de rest
zal jij het weten ?
duizenden dromen
ieder zijn eigen
komen ze uit ?
wie mag het weten
de een wil liefde de andere een goed leven
komen ze uit ?
zal jij het weten ?
ze komen ooit uit op je eigen geweten.