EEN MOEDER
een moeder te wezen/
dat is heel erg fijn.
kinderen te hebben.
dat doet je heel erg fijn.
je bent als moeder altijd.
tots op je gezin.
vanaf al bij de geboorte.
van je eigen kind.
kinderen die hun moeder.
zien staan,
kinderen die je echt.
helpen daar kun je van opaan.
want wat is het niet fijner.
voor een moeder te zijn.
dat je kinderen van je houden.
dat is reuze fijn.
daarom wil ik mijn kinderen.
heel erg dankbaar zijn.
want heb ik soms pijn en verdriet.
de kinderen helpen mijn met,
mijn verdiet,
en daarom zal je je kinderen niet waarderen.
want van je kinderen kun je nog een hoop leren.
vooral nu ze groter en dapperder zijn.
ik ben trots op de kinderen van mijn.
en ik zal er als moeder ook altijd voor hun zijn.
want jij moet als moeder er ook voor de kinder.
zijn dan is het leven heel erg fijn..