Dat grote meer, bestaand uit tranen,
grote tranen, van verdriet.
Bij elke zucht, een rustige ruis,
een rustgevende ruis, die weerstand biedt.
Zijn innerlijke kracht, heel groot,
veel groter dan je denkt.
wacht hij op iemand, die zijn verdriet
een rustig plekje schenkt...