Eindelijk,
Na al die tijd,
Weet ik dat het goed zit tussen ons.
Je kleine kusjes op mijn dij,
De knuffels waar ik maar geen genoeg van kan krijgen.
Eindelijk weet ik dat het goed zit tussen ons.
Leeftijd,
Maakt vanaf nu geen verschil meer.
Omdat we samen onze eigen beslissing hebben genomen.
Ik weet dat het goed zit tussen ons.
Achter een vaste relatie,
Staan we gewoon allebei niet.
We kunnen het zo ook wel vinden met elkaar.
Het zit goed tussen ons.
Elkaars tegengestelden zijn we wel bijna.
Jij met je blauwe ogen,
Ik met mijn bruine.
Jij met je zwart haar,
Ik met mijn donkerblond.
Maar dat het goed zit tussen ons,
Ja,
Dat weten we allebei.