Laat ze maar praten, lieve schat
Wij weten wat we hebben aan elkaar
Laat ze maar denken, lieve schat
Wij weten wat we bedoelen met één gebaar
Laat ze maar gissen, lieve schat
Wij weten het hoe en het waarom
Laat ze maar speculeren, lieve schat
Wij alleen weten hoe mooi het ooit begon