Beschrijf mijn gedachtes om het even,
twee minuten in een seconde,
mijn poreuze ego zwijgt schijnbaar,
onder de storm de heerst,
in mijn bebloede eiland,
Ik neem een monster af,
microscopisch herkenbaar leven,
de grote loop die hieraan duidelijkheid gaf,
brand stralend kringen,
in het onbeschreven papier,
Een helder moment wil omschrijven,
drink thee om in leven te blijven,
vervaag al blazend haar warmte,
in de hoop dat dat mijn laatste,
adem zal zijn