AAN DE YSSEL.
ik woon dicht bij de yssel.
en dat vind ik heel erg fijn.
als je erg nerveus bent.
loop je daar heen dat is fijn.
stil hoor je het ruisen van de bomen.
en dan loop je in je zelf te dromen.
even ver weg van alle zorgen want bij de ijssel.
voel je je een beetje geborgen.
je ziet er schepen komen.
en weer gaan.
je loopt te dromen hoe het op zon boot zal gaan.
even weg uit de dagelijkse zorgen.
want op dat moment heb je even geen zorgen,
een ijssel bij jou in de buurt te mogen.
horen.
daar kun je meestal wel heen je voelt je er nooit verloren.
het is daar stil en verlaten.
even je zelf zijn en tegen het water praten.