Goedenavond meneertje,
Herinnert u nog die avond zoals deze?
U was daar en ik was hier
Net als anders spraken wij met elkaar
Net als anders, maar toch op een andere manier.
Onze harten spraken duizend talen.
En het verstand misschien wel een miljoen
Maar hart, oh hart! wat ben je sterk
Echt meneertje, ik kan er niets aan doen!
Ik had me voorgenomen het niet meer zo ver te laten komen.
Maar meneertje, u brengt mijn hoofd al weer op hol!
Ik weet, u kunt daar niets aan doen, dus geen sorry...
Oh, mijn hoofd zit met gedachten aan u alweer vol.
En uw hoofd? Hoe is het daar mee?
Met vriendelijke groet,
M.