Pepe, pepe kom eens hier.
Waarom drinkt gij zoveel bier.
Want als pepe drinken gaat.
Weet ik dat hij straks weer dronken staat.
O pepe, meme zal kijven.
En gij zult geen bier meer krijgen.
Dus pepe blijf nu niet klagen.
Anders gaat memeke zagen.
Maar geef meme een dikke zoen.
En ga desnoods de afwas doen.
En zegt meme nog altijd nee.
Ga dan drinken op cafe.
geschreven voor de pepe van mijn dochtertje
die graag een pilske drinkt
met verstand natuurlijk