Na een tijd van vreugde en verdriet
samen met degeen van wie ik hield
sta ik even stil, kijk achterom en denk;
'Oh, waarom is mijn hart zo sterk!'
Na een tijd van liefde en haat
voor degeen van wie ik hield
sta ik even stil, kijk achterom en denk;
'Oh, waarom is mijn hart zo sterk!'
Na een tijd waarin mijn hart regeerde
en het verstand de kans niet kreeg
sta ik even stil, kijk achterom en denk;
'Oh, waarom is mijn hart zo sterk!'