Waarom doe je me dit verdomme aan!
Je doet me pijn, zoveel fucking pijn.
Waar is het in godsnaam fout gegaan?
Moet ons leven nou echt zo zijn?
Je beukt me in elkaar om de lulligste reden.
En geeft me ook nog eens de schuld van alles wat jij doet!
Vind je het gek dat ik je altijd heb vermeden?
En nu heb IK iets wat je even weten moet:
Ik haat je ! dat je het maar goed onthoud!
Ik veracht je! , er is niets waarin ik je nog vertrouw!
Mijn hart is nu alleen nog maar voor jou zwart, steenkoud!
Waar is dat 'houden van' geklets nou?
Je hebt geen idee wat je me hebt aangedaan
de afgelopen jaren.
Telkens sorry, nou ik neem ze niet maar aan
Tegen jou excuses heb ik nu wel bezwaren!
Van jongs af aan gekleineerd, verpest
Je hebt me vanbinnen kapot gemaakt!
En het enige wat me nu nog rest.
Is vertellen aan jou hoe hard je me hebt geraakt.
Met het geestelijke en met het fysieke geweld.
Met de ondoordachte woorden, de dreigende sfeer.
Jij bent nu niet meer degene die telt.
Ik sta niet meer voor je klaar, nooit meer.
Ik kan hier niet meer mee doorgaan
Anders stort ik in.
Ik laat me niet langer kapot maken door jou!
Daarvoor vind ik je te min