Eindelijk heb ik je gevonden,
iemand waarbij ik me gelukkig voel,
iemand waarmee ik kan lachen,
iemand die begrijpt wat ik bedoel,
nog nooit heb ik me zo blij gevoeld,
geluk stroomt door me heen,
alles wordt weer licht en fleurig,
ik tintel van top tot teen,
bij jou kan ik mezelf zijn,
je bent de liefste persoon die ik ken,
ik wil voor altijd bij je blijven,
het komt door jou dat ik zo gelukkig ben,
lieverd, ik wil alles met je delen,
voor jou wil ik alles geven,
hou me stevig vast,
en laat me weer leven!