Snuif
duif
snuif.
Snuif maar alles op
en spring daarna in 't sop,
niemand zal je missen,
niemand zal je eruit vissen.
Men geeft niet om een vogel,
maar men geeft dan wel om een kogel,
een duif, symbool voor vrijheid,
alle zorgen gewoon verleden tijd.
Snuif
duif
snuif.
Vergeet al je zorgen,
en denk aan morgen,
aan die hemels hek
of een helse plek...
- 27/08/01 -