Versleten weg naar het geluk
stilletjes zit ik te huilen
tranen donker zwart
geen plek om me te verschuilen
niemand die naar me lacht
stilletjes zit ik te denken
wanneer kan ik weer gelukkig zijn
of iemand het me kan schenken
en weg kan nemen alle pijn
stilletjes geef ik me over
wachtend op mijn lot
mijn tranen blijven stromen
misschien nog enkel genot
blijf mijn zonnehoop volgen
en ga op weg naar het geluk
waar ik niet meer word verzwolgen
en uiteindelijk mijn rust terugvindt
Met dank aan: Just_Robin, Kim, dieuwy, Jingle, Paul de Bruyn, MaYo-lijn, en Boudaatje