Voor Joris.
We zullen er altijd voor je zijn.
We zullen alles voor je doen.
We willen deze momenten die je nog hebt,
graag met jou delen.
We willen jou voor geen goud missen.
Niemand wil jou verliezen.
Je was te goed voor de wereld.
Jij verdiende dit niet.
Hoe het ontstaat, weet ik niet.
Je was zo lief voor de mensen om je heen.
En dan dit, als je zoiets te horen krijgt.
Het leven is niet eerlijk.
Maar je zult altijd een speciaal plekje in iedereen zijn hard hebben.
Niemand zal jou vergeten.
Voor jou steken we een kaarsje op.
We zijn er voor je in deze vreselijke moeilijke tijd!
* Dit gaat over een jonge die niet lang meer te leven heeft. Het was egt een vreselijk goede jongen van 19
Die dit absoluut niet verdiende. Hij was er altijd voor iedereen, we zullen hem nooit vergeten. Ik wens vooral de ouders en het zusje super veel sterkte.*