als je eerlijk bent
en je jezelf erkend
dan wil je door een vent worden verwent
als je lelijk bent
en je jezelf amper herkent
dan zou je dromen dat je door een vent werd verwent
als je je te knap voelt om met een man te stoeien
of dat je denkt dat je lul bij een man niet wil groeien
help ik je uit de droom, een man zal jou wel degelijk boeien
als je bang bent dat je met stront in je oren
die manen stem niet kunt horen
dan heb ik een geweldig idee
kom bij mij, ik ben aan de diaree