DE DOOD
waarom doet de dood zo veel verdriet.
o lieve heer ziet u dan niet.
dat de pijn zo moeilijk is om te verdragen.
iemand die waar je heel veel van houd.
is weggerukt uit ons leven zo kil en koud,
soms heer god vraag ik waarom.
doet dit zon vreselijke pijn.
kan er dan niet meer vrolijkheid zijn.
maar het is zo moelijk te verdragen.
iemand te doen verliezen.
die je op handen heeft gedragen.
weet heer dat we nog heel veel pijn hebben en verdriet.
om die ene persoon die ons verliet.
hij had nog niet wegmogen gaan.
maar ja u wist hoeveel pijn hij had daarom.
heeft u dat gedaan.
maar heer help ons mede in deze moeilijke strijd.
want iemand te verliezen die je zo erg van houd.
heer ik wil vragen is het gek dat je om die ene ,
persoon nog heel veel rouwt.
verder weet ik niet meer te vertellen en vragen.
mijn verdriet is net zo groot al die van mijn dochter,
en ik wou vragen.
lieve heer wilt u ons helpen in moelijke dagen.
wij danken u daar voor heer,
want later zien wij tog die zelfde persoon .
gelukkig boven weer bij de heer.