BEDROG.
waarom voel ik mij zo alleen.
voel ik geen liefde om mijn heen.
ik voel mijn zo verlaten en alleen.
waar moet dat in deze harde wereld heen.
met niemand kan je praten.
voel mijn soms zo verlaten.
ja mijn ware vrienden die er zijn.
die verzachten iets de pijn.
maar als het soms niet meer gaat,
en heb je soms zo pijn en verdriet
dan hoop ik echt voor mijn.
en mijn dochter,
dat iedereen ziet ons verdriet.
want om iemand te moeten verliezen .
waar we zo van heb gehouden.
dan voel je je soms zo bedrogen.
en voel je de pijn.
maar ik weet wie mijn ware vrienden.
van ons zijn,
en dat verzacht de bedrog.
en van ons iets de pijn.
en mijn dochter .
dat iemand anders ons verdriet wel ziet.