Ik ben
de vlinder aan je raam
Ik ben
de zon achter de maan
Ik ben
hem hij is de ster
Ochtendglorie met
trompetten aan m'n bed
Een zon gaat onder
in jouw oceaan
Flarden lijken
een gedicht te worden
Je zei:
morgen zal ik
voor de deur staan
En je kwam
nooit.
Waar sta je in
de wereld
in jouw leven?
Ik heb je nog zoveel
te geven
Neen,
ik ben nog lang niet
uitgebloeid.