wist je dat ik vaak zit te piekkeren
over hoe de mensen zich voellen
ze proberen het uit te leggen
maar ik weet vaak niet wat ze bedoellen
je zal vast wel weten hoe jij je eigen voelt
dat is bij mij niet niet het geval
het is namelijk zo
er is een ding waar ik van baal
in je omgeving gaan er mensen dood
maar het is zo dicht bij je leven
zo ben je spring levend
en dan ben je er nog maar even
ik weet het wel
aan je leven zit een gerantie van dood
maar als er een kind verloren gaat
geef je vanzelf je gevoelens bloot
nu zit ik met een probleempje
ik heb er veel verdriet van
mijn moeder is erg ziek
en momenteel word ik van ziekenauto's bang
wat zou zij nou voellen
heeft ze pijn of iets anders misschien
wat ik wel weet is dat ze veel medicijnen slikt
niet 1 soort of 2 of 3 ze slikt er wel 10
nu denk ik maar laat ik maar lief voor haar zijn
misschien is ze er straks niet meer
dan wil ik met haar mee
maar het doet in m'n hart veel zeer