Verliefd zijn is niet alleen
vlinders dwarrelend in je buik
maar ook geopend zieleluik
in oprecht verlangen
te delen met de ander
en geen onzin op te hangen.
Verdrietig.....
Dolend in woestijn van leed
waar ik dagelijks dreig te verdwalen
en mijn medemens vergeet
schreeuw ik mijn verdriet eruit
in langerekte halen