kommer voorbij en woede een plaats gegeven
geniet ik op mijn manier van dit mijn leven
al kan ik dan geen gras meer maaien
niet in de grond mijn zaadjes zaaien
een plantje die op hoogte door me wordt geplant
geeft me plezier omdat mijn hand
nog steeds de aarde voelt
de grond die therapie bedoeld
voor mij die bij het planten afgekoeld
het leven dat niet altijd vriendelijk was
opnieuw begint als feniks uit de as