..rode kamer..
Ik bewandel een kamer.
bekleed met rood satijn
zie ik laadjes, kastjes, gaten.
sommige gevuld, sommige niet.
zo zoek ik een mooi gaatje
om jullie in te doen
en nooit meer kwijt te raken.
zal ik jullie links van me pa zetten
of rechts van me moeder?
of misschien net boven God?
Zo kom ik tot het besluit
dat de kamer die ik bewandel
niet groot genoeg is voor al die liefde!
en toch zitten jullie erin!
Ruimtes in mijn hart worden opgevuld
deze twee gaatjes zijn voor jullie!
Thera en Mienke.... Friends For LIFE