In balans
In balans
Verloren zielen
Kwade machten tot verdriet
( tijd )
waarachtig gesproken woorden
tot gevoelens
wederkeren
( gevoelens van negatieve en positieve aard in ‘zandloperfiguur’met in het midden de tijd als wig en symbool dat het wonden helen kan, maar ook goede dingen van tijdelijke aard kunnen zijn. In balans dus.)