Gedachten aan een Engel,
Iedere dag mijn gedachten aan jou
Aan mijn engel waar ik veel van hou
Iedere dag mijn hoofd weer vol
iedere dag mijn hart op hol
Daardoor denk ik in gedachten
over hoe het zou kunnen zijn
Niet langer meer te hoeven wachten
op het volgende refrein
Mijn levenslied heeft al teveel coupletten
nu wil ik weer genieten van het leven
Nergens meer op te hoeven letten
en gewoon weer leuke dingen beleven
Een nieuwe start met jou
voorziet mijn lied opnieuw van zinnen
Daarom zeg ik je gauw
kom alsjeblieft mijn leven binnen
Samen komen we er wel doorheen,
vergeet nooit je bent niet alleen
Ik zal er altijd voor je zijn,
in al jou vreugde, in al jou pijn.
Kuss George