Jij
Mijn verlangen
Mijn vriendje
Mijn droom
Mijn doel
Mijn alles
De mijne
Jij was alles
Voor mij
Maar nu zij alles is
Voor jou
Ben jij niets meer
Voor mij
Alleen nog een vage schim,
Een verdwijnende echo,
Een vreemde nasmaak
Van hoe het was
Van hoe jij
En ik
Alles waren
En nu niet meer
Iets
Alleen nog maar
Niets