Jou vergeten
Ik probeer niet te weten
Wil jou proberen te vergeten
Zonder jou kan ik niet
Als ik alleen aan jou denk voel ik al verdriet
Je geeft niks om mij dat weet ik wel
Was alles wat je zei een leugen, een spel?
Kon ik maar voor een dag gelukkig zijn
Dan voelde ik even geen verdriet, geen pijn
Ik wil sterk zijn, niet laten zien hoe ik me voel
Jou vergeten is vanaf nu mijn enige doel.