Dag mam.............
O,o, wat ben je van binnen kwaad
boos, verdrietig, het is zo oneerlijk
waarom mag je mams niet langer leven
waarom, ja die vraag keert steeds terug
Je wilt schoppen, slaan en schreeuwen
maar weet ook dat dit niet helpt
de wereld om je heen merkt 't niet op
maar jouw leven staat volledig op z'n kop
Vragen als waarom?? Hoelang??
vragen zonder antwoord
die onzekerheid, geen garantie
keuzes maken: wat wel, wat niet
Je mams zorgde met liefde voor jou,
Nu is de beurt aan jou
Vergeet maar even al dat andere
Wees er nu voor haar
Geef haar jou liefde en warmte
Deel samen de tranen, maar ook de lach
En geef die ma van jou, maar gerust
Een dikke kus, van je vriendin!