Zwijgende woorden
mijn gevoelens verzwijg ik achter een lach
hopende op een stralende nieuwe dag
waarin ik mij kan uiten
en naar mijn gevoelens kan fluiten
de woorden die ik sprak naar jou
zijn zachtjes, kil en grauw
hoe kan ik mezelf vergeven
om jou zo te laten leven
met verhalen over verdriet en pijn
die jou niet vrolijk kunnen laten zijn
alleen in het donker vertel ik jou niet
over mijn zorgen, problemen en verdriet
ik wil jou leven het donker niet laten zien
het spijt me dat ik jou die wereld liet zien
ik verdwijn in mijn verdriet
zonder te praten besta ik niet