Lieve majid
Wij zijn al zo lang samen
zonder dat iemand er van weet
Het blijkt niet te kunnen, iemand van een andere nationaliteit
maar dat interresseert me geen reet
Het enige wat mij boeit is dat ik van je houd, en jij van mij
Ik blijf altijd aan je zij
Jij bent marokkaans en ik spaans
waarom begrijpen al die mensen niet, dat wij bij elkaar willen zijn?
En waarom doen ze ons nou zoveel pijn
Racisme is het ergste wat er bestaat
het bestaat alleen maar uit vieze haat
waarom kunnen mensen elkaar niet gewoon respecteren
en zich ook eens naar een andere nationaliteit bekeren?
ik schaam me gewoon voor die mensen
die anderen wegwensen
ik kan het niet begrijpen
en dat wil ik ook niet
IK hoop alleen dat de wereld er straks anders uitziet