ELKE DAG.
elke dag steeds weer blij.
weer een lange nacht voorbij.
en nog steeds lich jij aan mij zij.
elke dag opniew weer vragen.
hoe heb jij vannacht geslapen.
en als ik dan hoor heel erg fijn.
kan ik voor jou alleen maar gelukkig zijn.
want ik weet als jij slaapt.
heb jij geen pijn.
en dat doet mijn heel erg fijn.
want ik weet wat het is om te leven met pijn.
en dat doet echt vreselijk veel pijn.
daarom vind ik het zo fijn.
als er mensen zijn die ik kan helpen met de pijn.