VERDRIET.
mensen doe elkaar tog geen pijn en verdriet
je bent maar zo kort in het leven,
dus mensen geniet.
zonder elkaar pijn te doen en verdriet.
er is op de wereld al zo veel ellende.
overal oorlog en ellende.
en de tijd die god je heeft gegeven.
ga die tog gelukkig door het leven.
goed er zijn ook wel dagen met verdriet en pijn.
maar dan zal het ook een oorzaak zijn.
maar als je eerlijk bent .
tegenover elkaar.
staat er vast wel altijd iemand voor je klaar.
laat er in deze wereld tog geen oorlog zijn.
want wat is er niets liever in het leven.
dan goed voor de mensen te zijn.