Een vriendin
De blik in je ogen,
tonnen je verleden
Die blik zegt veel over je maar
Die lach van je lippen,
die tonnen de toekomst
Mooi, kleurrijk prachtig gewoon
Je stem klinkt zacht,
even zacht als je karakter
Ook al kijk je neer op je zelf
Toch ben je een schat van een mens
Een schat dat ik heb mogen leren kennen
Geloof me maar daar ben ik blij om
k’hoop dat het zo zal blijven