DE LAATSTE KANS.
de laatste kans heb ik je gegeven.
jij bent weer terug in ons leven.
maar hopelijk besef je goed.
wat je nu met je leven doet.
want al loop jij nu weer bij ons vandaan.
dan is het met onze vriendschap gedaan.
dan wil ik je ook nooit meer zien.
of wil ik nog van je horen.
dus voor jou te hopen dat je je lesje heb geleerd.
want ik heb in die jaren al wel geleerd.
dat je met liefde en bedrog in het leven.
aan andere mensen geen liefde kan geven,
veel heb ik voor je gedaan.
maar hoop nu dat deze vrienschap mag blijven bestaan.
want over niew beginnen met jou.
dat zal ik niet meer doen.
dan laat ik je staan in de kou.
ik heb alles gedaan wat ik kon voor jou.
maar als je nu weer wegloopt.
heb ik geen berouw.