de wereld doet aar pijn,
en niemand die het ziet.
de wereld doet haar pijn,
en ze doet ook stiekem aan de lijn.
alles bij elkaar,
dat werd haar te veel
ze gaf het op
ze was al te ver over de top.
het deed haar pijn.
niks kon ze vergeten,
niks achterlaten.
dat deed haar veel verdriet.
elke dag de pijn.
ogen rood van huilen.
verborgen onder make-up,
en onder de lach verborgen.
niemand die het zoeken zou,
niemand die het zou weten.
niemand die het had gedacht,
dat het meisje pijn had.
onder dat masker,
van pijn en verdriet.
was een meisje,
dat de wereld liever verliet.
niemand die haar hier zou houden,
niemand ie om haar zou wenen.
niemand die de pijn ooit zag.
de pijn is na de dood verdwenen.
dood is wat ze wil.
onder het zand bedolven.
dorre bladeren in de wind.
geen huilende rode ogen.
***********************************************************dit gedichtje aat over mij ik wil er liever niet meer zijn mjah t leve is hard en opgeve mag ik niet van mijn beste vriendin:'( dusjah dan maar verder met de pijn leven
***********************************************************