In de melancholie van het moment
waar traan een glimlach raakt
oog uitkijkend over achterliggend leven
long dieptrillend zuchten slaakt
denk ik aan jou, mijn lief gestorven kind
dat zoveel nog had te geven....
In het bloesemende hiernamaals
waar licht en liefde jou omringt
zweef je tussen het hemelse gebeuren
hoor je de muziek die zingt
over schoonheid in haar volle rijkdom
van vormen, klanken, kleuren....
Tot wij eens, mijn lieve kind
elkander daar weer zullen vinden
en opggaan in de puurste blijheid
drijvend op de hemelwinden
dansend in een volle maan en zon
in de tijdloze eindeloze tijd....