Geen woord
Geen traan
Ik lach
Zonder op te gaan
In de grap
In de stem
Die ik de laatste tijd
Steeds slechter ken
Wil kennen
Wat ik doe
En waarom
Ik weg wil rennen
En waartoe
Het zal lijden
Als ik weg zou zijn
Mezelf weg zou snijden
Zonder pijn
Maar des te schuldig
Aan vandalisme
Op klaarlichte dag
Brak ik alles
Dat ik zo graag zag
En nog steeds graag zie
Maar wie ben ik
Zonder melancholie
Zonder verdriet
Zonder angst
Ik zie het niet
Maar lach het langst
En verspest
Zodoende
Bijna dat
Wat ik altijd droeg
En nooit vergat
Met zoveel voor de boeg
Blijft het nummer 1
Jou hart
Met het mijne
Samen op pad
Om in het eeuwige te verdwijnen