lang hebben wij erom gebeden,
maanden gestreden.
toen zware uren,veel pijn,
eindelijk een meisje fijn.
een lief klein mens,
een hartewens.
een zusje kindje schoon,
een echte lieve droom.
helaas,maar elf weken mag ons geluk duren,
dan volgt smart en zware uren.
alleen de herrinering is gebleven,
want haar ons kelly moesten we afgeven.