Al zo lang geleden
nog steeds zoveel pijn
hoe kon ik toen weten
dat het nu zoveel erger zou zijn?
Toen was ik nog jong
ik wist van niets anders
altijd heb ik geweten
dat jij er was die mijn minachtte.
Nu vele jaren later
draag ik die pijn nog mee
met niemand kan ik erover praten
want jij luistert steeds mee.
Jij ben diegene die mij van mijn leven beroofd,
stomme rot stem,
in mijn hoofd.