..wat een goede vriendin..
een vriendin voor het leven,
dacht ik,
toch duurde het even.
Ben toch liever bij jou,
dat was wat mij brak,
aan haar beloofde ik trouw.
wat ze zei was niet tegen mij,
maar tegen haar vriend,
God wat is zij blij.
Nog maar een week bij hem,
mij in de steek laten,
hopelijk slaat de liefde op de rem.
komt ze straks steun bij me halen,
Ja dan is het te laat,
ik sta dan echt te stralen.
Ik zal haar het laten voelen,
hoe het is; alleen op de wereld,
hopelijk ligt ze de hele nacht te woelen.
niet kunnen slape van verdriet,
ik alleen maar lachen,
om iets wat ze nu niet ziet.
ik dacht ze is goed voor mij,
niet dus,
ik zet haar nu op zij!
Kom maar als je zeker weet dat je mij wil,
dat je wel graag naar me toe gaat,
want mijn liefde voor jou staat echt heel stil.
Misschien is het dan te laat,
ik hoef jou zo niet als vriendin,
en sta je straks alleen op straat.